Greška

Došlo je do greške.

Benchmark TV: oktobar, 2016.

02.11.2016 16:20 | 0 Mobile
Benchmark TV: oktobar, 2016.

Oktobar je tradicionalan period "kada se zapinje"; svi žele da se predstave u najboljem svetlu i u punoj pari dočekaju prazničnu sezonu, za koju se grozničavo pripremaju. Stoga ne čudi što je kroz našu kancelariju prošlo dosta zanimljivih uređaja, ali i što smo bili prisutni na veoma značajnim događanjima. No, glavna stvar za nas se odvila na samom kraju meseca - Benchmark Shop je počeo sa radom!

Svi znamo da je video danas veoma bitan i stoga imajte u vidu da neke sadržaje pre objavimo na našem YouTube kanalu nego na sajtu. Neretka je situacija da test "mora da čeka" svoj pisani oblik, ali da budemo u prilici da pustimo video prilog. Stoga, pozivamo vas da se pretplatite na naš YouTube kanal i uvek budete u toku sa sadržajima i informacijama koje objavljujemo.

Benchmark YouTube video kanal

Sa poslednjim danima oktobra smo se primakli nečemu što smo toliko dugo očekivali i na čemu smo naporno radili. Upravo na samom kraju meseca je zvanično počeo sa radom Benchmark Shop, vaša nova destinacija za kupovinu. Benchmark Shop je ne samo mesto gde možete pronaći najrazličitiji hardver, već i jedan od najpristupačnijih šopovana domaćem tržištu sa fantastičnim cenama. Uostalom, pozivamo vas da nas posetite i da se uverite u to!Takođe smo (skormno) obeležili još jedan rođendan Benchmarka. U skladu sa tim smo najavili i lepu nagradnu igru, koju smo organizovali u saradnji sa kompanijom Coolpad. Najsrećniji dobitnik će biti nagrađen sjajnim Coolpad MAX telefonom!
Sinergija

U fokusu dešavanja tokom oktobra na domaćem planu je svakako bila najveća domaća IT konferencija - Sinergija! Ovaj put je donela i neke novine. Tako smo osim predavanja u prva dva dana bili u prilici da trećeg dana manifestacije prisustvujemo nečemu drugačijem. Naime, treći dan je doneo Biznis dan i EDU dan, dve odvojene manifestacije koje su se paralelno odvijale, gde je jedna bila posvećena dešavanjima u domaćem IT biznisu, a druga nečemu što nam se posebno dopalo - edukativnim inicijativama i obrazovanju. Pogledajte šta smo sve zabeležili.


Razne aktivnosti

Tokom oktobra smo imali priliku da isprobamo neke veoma zanimljive stvari, uključujući i par ekskluziva. Na našem testu su se našli najbrži gejming računari današnjice kao što je to bio HP Omen X, zvaničan računar svetskog prvenstva u CounterStrike igri, ali smo isto tako imali priliku da isprobamo i najbolji televizor današnjice, fantastičan model sa OLED ekranom. Bili smo prisutni i na Grafima sajmu, gde smo ispratili veoma zapažen nastup kompanije Epson i posvedočili kako današnji moderni industrijski štampači štampaju na bilo kom materijalu - platnu, tkanini, drvetu.Takođe smo došli u priliku da uradimo unboxing jednog od najzanimljivijih 2-u-1 uređaja za ovogodišnju prazničnu sezonu. Veliki Huawei dolazi u segment ultratankih i lakih Windows hibrida, i po svemu sudeći, imaće zapažene rezultate jer donosi dah svežine i iskustvo sa polja mobilnih uređaja...


Telefoni

Naravno, udarna stavka današnjeg IT razvoja je vezana za telefone, a Benchmark je tu da vam omogući da steknete odličan uvid u sve što današnji telefoni nude. Najnoviji iPhone, fantastični Honor 8, budžetski Galaxy J5, kao i našem tržištu veoma interesantni CoolPad Torino i Modena 2, sve smo to imali prilike da vam predstavimo u našim video prilozima!Ovog puta toliko od nas. Uvereni smo da ćete pronaći nešto što vas interesuje, kao i da ćete uživati u našim sadržajima i ubuduće. Još jednom vas pozivamo da se pretplatite na Benchmark YouTube kanal kako biste uvek bili u toku sa onim što objavljujemo. Naravno, Benchmark video sadržaje možete pratiti i putem Bench TV sekcije našeg sajta, klikom na link koji je uvek dostupan u gornjem desnom uglu!

Benchmark YouTube video kanal

Benchmark TV stranica


Budite uz Benchmark!

Komentari

0 Dodaj komentar

Wondershare MobileTrans: Prebacite podatke sa smartfona brzo i lako

Google Pay u Srbiji: Kako da plaćate telefonom ili satom

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109