Greška

Došlo je do greške.

Benchmark TV: oktobar, 2016.

02.11.2016 16:20 | 0 Mobile
Benchmark TV: oktobar, 2016.

Oktobar je tradicionalan period "kada se zapinje"; svi žele da se predstave u najboljem svetlu i u punoj pari dočekaju prazničnu sezonu, za koju se grozničavo pripremaju. Stoga ne čudi što je kroz našu kancelariju prošlo dosta zanimljivih uređaja, ali i što smo bili prisutni na veoma značajnim događanjima. No, glavna stvar za nas se odvila na samom kraju meseca - Benchmark Shop je počeo sa radom!

Benchmark u oktobru

Svi znamo da je video danas veoma bitan i stoga imajte u vidu da neke sadržaje pre objavimo na našem YouTube kanalu nego na sajtu. Neretka je situacija da test "mora da čeka" svoj pisani oblik, ali da budemo u prilici da pustimo video prilog. Stoga, pozivamo vas da se pretplatite na naš YouTube kanal i uvek budete u toku sa sadržajima i informacijama koje objavljujemo.

Benchmark YouTube video kanal

Sa poslednjim danima oktobra smo se primakli nečemu što smo toliko dugo očekivali i na čemu smo naporno radili. Upravo na samom kraju meseca je zvanično počeo sa radom Benchmark Shop, vaša nova destinacija za kupovinu. Benchmark Shop je ne samo mesto gde možete pronaći najrazličitiji hardver, već i jedan od najpristupačnijih šopovana domaćem tržištu sa fantastičnim cenama. Uostalom, pozivamo vas da nas posetite i da se uverite u to!Takođe smo (skormno) obeležili još jedan rođendan Benchmarka. U skladu sa tim smo najavili i lepu nagradnu igru, koju smo organizovali u saradnji sa kompanijom Coolpad. Najsrećniji dobitnik će biti nagrađen sjajnim Coolpad MAX telefonom!
Komentari

0 Dodaj komentar

Wondershare MobileTrans: Prebacite podatke sa smartfona brzo i lako

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109