Greška

Došlo je do greške.

Benchmark TV: novembar, 2016.

05.12.2016 10:44 | 0 Multimedija

Svi znamo da je video danas veoma bitan i stoga imajte u vidu da neke sadržaje pre objavimo na našem YouTube kanalu nego na sajtu. Neretka je situacija da test "mora da čeka" svoj pisani oblik, ali da budemo u prilici da pustimo video prilog. Stoga, pozivamo vas da se pretplatite na naš YouTube kanal i uvek budete u toku sa sadržajima i informacijama koje objavljujemo.

Benchmark YouTube video kanal

Nakon što je krajem oktobra konačno startovao sa radom Benchmark Shop, gde možete kupujete po najboljim cenama na domaćem tržištu, usledilo je svojevrsno zatišje. Iako smo očekivali da se krajem godine neće toliko toga dešavati kao prethodnih godina, pomalo smo zatečeni količinom praznog hoda koji je usledio. Definitivno su odlaganja najvažnijih platformi za PC tržište dramatično uticala na dešavanja u čitavom ekosistemu.

Umesto novih Kaby Lake ili Zen procesora, zajedno sa pratećim čipsetovima, matičnim pločama...pa, realno, i nema "umesto". Ništa ne može da zameni izlazak novih čipova. Slično je i na grafičkom tržištu, gde se ponuda samo upotpunjuje, ali ne u ozbiljnijoj meri, jer smo najvažnije takmace imali već sredinom godine. Stoga, čime smo se bavili? Bez brige, bilo je itekako zanimljivih stvari, dešavanja i proizvoda, što naš YouTube kanal i potvrđuje.


Kaspersky Cyber Security Weekend, Malta

Početak meseca je obeležio boravak našeg glavnog i odgovornog urednika Petra Gredelja na Malti, gde je pratio skup u organizaciji poznatog proizvođača bezbednosnih rešenja za PC, kompanije Kaspersky. Čitav Kaspersky Cyber Security Weekend je održan u oktobru, ali smo tek početkom novembra uspeli da sadržaje postavimo na naš YouTube kanal. Pogledajte kako je to izgledalo:Razgovarali smo tom prilikom sa predstavnikom ove kompanije, gospodinom Draganom Martinovićem, o opasnostima koje nas vrebaju na webu. Kao što znate, bezbednost podataka je od vitalne važnosti ne samo nama kao pojedincima, već i kompanijama. Pogledajte šta smo saznali iz intervjua:
Galaxy J7, pristupačan svima

Od mobilnih telefona sa kojima smo se družili, ispostavilo se da je najinteresantniji bio Samsung Galaxy J7. Varijanta za 2016. godinu donela je mnoga unapređenja u odnosu na prošlogodišnji model: posebno raduje činjenica da Samsung dizajn uređaja iz svojih viših klasa polako "pozajmljuje" i primetno pristupačnijim telefonima. Tako je i novi J7 dobio metalni ram i znatno ozbiljniji i profilisaniji izgled, pa iako je poleđina telefona plastična, njihova tekstura sada odaje utisak brušenog aluminijuma i daje telefonu zreliji i skuplji izgled. Uostalom, pogledajte i sami:


 

Za gejmere

Spadate li u one koji žele i vole da se igraju? Objektivno, teško da postoji osoba koja bi na to pitanje odgovorila odrično, makar kada su posetioci našeg sajta u pitanju. U novembru smo se družili sa nekim veoma zanimljivim uređajima, koji su prevashodno namenjeni igračkoj populaciji. Takođe, svi su oni prilično nekonvencionalni i po nečemu se veoma ističu. Pogledajmo o čemu je reč.


G.Skill periferije

Tržište će dobiti još jednog "igrača" u domenu gejming periferija. Kompanija G.Skill, kod nas prevashodno prepoznata po memorijama, je ušla na ovo tržište i odmah zadobila veliki broj simpatija, naročito imajući u vidu odnos cene i onoga što se dobija. Iako se radi o modelima koji nisu baš svakome dostupni (tu posebno mislimo na tastaturu), unutar svojih kategorija nude sjajan odnos uloženog i dobijenog i pregršt odličnih karakteristika.

G.Skill Ripjaws KM780 RGB je odlična mehanička tastatura sa, kako joj ime sugeriše, RGB pozadinskim osvetljenjem. Izgleda dobro, radi odlično, te predstavlja sjajan izbor. Nažalost, ovih periferija još uvek nema na domaćem tržištu...
Tu je i G.Skill RipJaws MX780, odličan igrački miš. Neobičnog i veoma agresivnog dizajna, ne samo da je prijemčiv korisnicima na prvi pogled, već odlične karakteristike u vidu prilagodljivog dizajna ili sjajnog laserskog senzora garantuju da će kupci ostati verni i na duže staze.
Kako vam zvuči ultra-povoljan 4K monitor?

Pred kraj novembra dobili smo priliku da testiramo LG 27UD58 monitor kompanije LG. Ukoliko vam oznaka zvuči poznato, to je zato što smo sredinom godine testirali 27UD68, koji je od nas poneo priznanje kao najbolja kupovina među 4K monitorima. Novajlija stiže po još povoljnijoj ceni, bez ikakvih naročitih kompromisa. Uvek bismo rado žrtvovali koji milimetar debljine, ako bismo isti panel i kvalitet slike dobili po još boljoj ceni, a vi?Ultimativni gejming laptop

Zamislite laptop koji košta pola miliona dinara. Lenovo se pobrinuo da to postane realnost. Kompanija u sklopu svoje gejming inicijative forsira IdeaPad Y liniju proizvoda, namenjenu onima koji žele samo najbolje. Do nas je došao Lenovo Y900, koji se ne odlikuje samo najbržim hardverom, već izuzetnom zaokruženošću čitavog proizvoda, ne zanemarujući stavke kao što su SSD-ovi u RAID-u, overklokovanje procesora i grafike "na dugme", mehanička tastatura ili G-Sync panel - sve to na laptopu! Lenovo Y900 predstavlja odlično rešenje za one koji žele najviše!Ovog puta toliko od nas. Uvereni smo da ćete pronaći nešto što vas interesuje, kao i da ćete uživati u našim sadržajima i ubuduće. Još jednom vas pozivamo da se pretplatite na Benchmark YouTube kanal kako biste uvek bili u toku sa onim što objavljujemo. Naravno, Benchmark video sadržaje možete pratiti i putem Bench TV sekcije našeg sajta, klikom na link koji je uvek dostupan u gornjem desnom uglu!

Benchmark YouTube video kanal

Benchmark TV stranica


Budite uz Benchmark!

Komentari

0 Dodaj komentar

Editorijal: OLED tehnologija

Benchmark TV: decembar, 2016.

  • Povezane teme:
10304
10305
10306
10307
10308
10309