Greška

Došlo je do greške.

Benchmark TV: novembar, 2016.

05.12.2016 10:44 | 0 Multimedija
Benchmark TV: novembar, 2016.

Novembar je, na naše veliko iznenađenje, pratilo svojevrsno zatišje. Da li to u Srbiju takođe dolazi trend "poranjivanja praznika" kada je plasman proizvoda na tržište u pitanju - teško je reći. U svakom slučaju, u domaćoj ponudi nije bilo previše atraktivnih proizvoda, ali smo bez obzira na to bili u prilici da vam na našem YouTube kanalu ponudimo nekoliko zanimljivih sadržaja

Benchmark u novembru

Svi znamo da je video danas veoma bitan i stoga imajte u vidu da neke sadržaje pre objavimo na našem YouTube kanalu nego na sajtu. Neretka je situacija da test "mora da čeka" svoj pisani oblik, ali da budemo u prilici da pustimo video prilog. Stoga, pozivamo vas da se pretplatite na naš YouTube kanal i uvek budete u toku sa sadržajima i informacijama koje objavljujemo.

Benchmark YouTube video kanal

Nakon što je krajem oktobra konačno startovao sa radom Benchmark Shop, gde možete kupujete po najboljim cenama na domaćem tržištu, usledilo je svojevrsno zatišje. Iako smo očekivali da se krajem godine neće toliko toga dešavati kao prethodnih godina, pomalo smo zatečeni količinom praznog hoda koji je usledio. Definitivno su odlaganja najvažnijih platformi za PC tržište dramatično uticala na dešavanja u čitavom ekosistemu.

Umesto novih Kaby Lake ili Zen procesora, zajedno sa pratećim čipsetovima, matičnim pločama...pa, realno, i nema "umesto". Ništa ne može da zameni izlazak novih čipova. Slično je i na grafičkom tržištu, gde se ponuda samo upotpunjuje, ali ne u ozbiljnijoj meri, jer smo najvažnije takmace imali već sredinom godine. Stoga, čime smo se bavili? Bez brige, bilo je itekako zanimljivih stvari, dešavanja i proizvoda, što naš YouTube kanal i potvrđuje.


Kaspersky Cyber Security Weekend, Malta

Početak meseca je obeležio boravak našeg glavnog i odgovornog urednika Petra Gredelja na Malti, gde je pratio skup u organizaciji poznatog proizvođača bezbednosnih rešenja za PC, kompanije Kaspersky. Čitav Kaspersky Cyber Security Weekend je održan u oktobru, ali smo tek početkom novembra uspeli da sadržaje postavimo na naš YouTube kanal. Pogledajte kako je to izgledalo:Razgovarali smo tom prilikom sa predstavnikom ove kompanije, gospodinom Draganom Martinovićem, o opasnostima koje nas vrebaju na webu. Kao što znate, bezbednost podataka je od vitalne važnosti ne samo nama kao pojedincima, već i kompanijama. Pogledajte šta smo saznali iz intervjua:
Galaxy J7, pristupačan svima

Od mobilnih telefona sa kojima smo se družili, ispostavilo se da je najinteresantniji bio Samsung Galaxy J7. Varijanta za 2016. godinu donela je mnoga unapređenja u odnosu na prošlogodišnji model: posebno raduje činjenica da Samsung dizajn uređaja iz svojih viših klasa polako "pozajmljuje" i primetno pristupačnijim telefonima. Tako je i novi J7 dobio metalni ram i znatno ozbiljniji i profilisaniji izgled, pa iako je poleđina telefona plastična, njihova tekstura sada odaje utisak brušenog aluminijuma i daje telefonu zreliji i skuplji izgled. Uostalom, pogledajte i sami:


 

Komentari

0 Dodaj komentar

Editorijal: OLED tehnologija

Benchmark TV: decembar, 2016.

  • Povezane teme:
10304
10305
10306
10307
10308
10309