Greška

Došlo je do greške.

Benchmark TV: 24 video priloga u junu

02.07.2016 19:49 | 2 Info
Benchmark TV: 24 video priloga u junu

Mesec jun je bio prebogat najrazličitijim sadržajima, koje smo ponudili na Benchmark YouTube kanalu. Kao da se niko ni ne priprema za sezonu odmora već da ceo grad radi - takav je bio naš utisak dok smo snimali najrazličitije sadržaje i pripremali veliki broj priloga, članaka, testova i videa. Rezultat - ukupno 24 videa u periodu od 1. do 30. juna. Evo idealne prilike da nadoknadite propušteno...

Svi znamo da je video danas veoma bitan i stoga imajte u vidu da neke sadržaje pre objavimo na našem YouTube kanalu nego na sajtu. Neretka je situacija da test "mora da čeka" svoj pisani oblik, ali da budemo u prilici da pustimo video prilog. Stoga, pozivamo vas da se pretplatite na naš YouTube kanal i uvek budete u toku sa sadržajima i informacijama koje objavljujemo.

Benchmark YouTube video kanal

Rezultat naših napora - čak 24 videa u periodu od 1. juna do 30. juna! Pogledajmo sada šta je sve objavljivano tokom tog perioda!


Benchmark računari i "Izađi na crtu" takmičenje redakcije i foruma

Jun je bio veoma zanimljiv, a definitivno su u fokusu bili - što se Benchmark zajednice tiče - prvi Benchmark računari, dobijeni kao plod nadmetanja forumaša i redakcije u sklapanju najboljeg računara do 50 hiljada dinara. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

 

Mobilni telefoni i nagradna igra

Mobilni telefoni

Kao i uvek, među najinteresantnijim i najčitanijim sadržajima za širu publiku našeg sajta su najnoviji mobilni telefoni. Evo video testova koje smo objavili.


Kad smo već kod kompanije Coolpad, treba znati da smo ovog meseca dobili i pobednika njihove nagradne igre na Benchmark sajtu u okviru koje su dodelili Porto S telefon najsrećnijem posetiocu Benchmarka:

Računari i gejming

Gejming

Volite da se igrate? Verovatno onda veoma dobro znate da je VR velika stvar koja je tu da ostane. Testirali smo Oculus Rift, sjajan VR-spreman desktop računar iz kompanije Lenovo, kao i igrali Doom za vas:


Mobilni računari

Najatraktivniji mobilni računari su redovno zastupljeni na našem sajtu, baš kao i u videima! Pogledajte šta smo testirali za vas:

Događaji, skupovi i intervjui

Događaji, skupovi, intervjui

Tokom juna meseca smo, kao što je to običaj, bili veoma prisutni na raznim manifestacijama, demonstracijama novih tehnologija, kao i intervjuisali neke zanimljive sagovornike. Pogledajte kako je to izgledalo u praksi.

Monitor, projektor, mod, tutorijal

Monitor i projektor

Kao i uvek, nalazimo mesta i za najmodernije displej tehnologije. Testirali smo veoma pristupačan 4K IPS monitor, kao i izuzetan projektor koji donosi pravu revoluciju u vizuelnom prikazu u svojoj kategoriji.


Ostali sadržaji

Bilo je i još nekih interesantnih sadržaja koji ne spadaju u standardne forme. Recimo, mogli ste videti jedan izuzetno interesantan mod Cooler Master Maker 5 kućišta i intervju sa njegovim kreatorom:

Takođe, za vas smo pripremili i tutorijal kako da u Windows 10 operativnom sistemu dođete do recovery okruženja, odnosno kako da pristupite Safe Mode-u, za slučaj da vam pre ili kasnije zatreba:


Toliko od nas u mesecu koji je za nama. Uvereni smo da ćete pronaći nešto što vas interesuje, kao i da ćete uživati u našim sadržajima i ubuduće. Još jednom vas pozivamo da se pretplatite na Benchmark YouTube kanal kako biste uvek bili u toku sa onim što objavljujemo. Hvala vam na poverenju!

Benchmark YouTube video kanal

Budite uz Benchmark!

docleano Neregistrovan korisnik
Sve pohvale za redakciju, stvarno se vidi ogroman napor koji ste ulozili u prethodnih nekoliko meseci

Izađi na crtu: Benchmark forum vs. Benchmark redakcija

Nagradna anketa: Osvoji telefon Alcatel Idol 4 + VR uređaj

  • Povezane teme: