Greška

Došlo je do greške.

AMD Eyefinity tehnologija

14.05.2014 10:32 | 0 Hardver
AMD Eyefinity tehnologija

Multi-displej tehnologija za igranje, produktivnost i zabavu

Vodimo vas preko granica klasičnih računarskih monitora. AMD Eyefinity tehnologija prevazilazi tradicionalne okvire desktop računarstva množeći površinu vašeg ekrana. Uz više monitora, igre postaju mnogo realnije, radne stanice daleko korisnije, a vi produktivniji (u proseku 42% produktivniji, prema rezultatima jedne studije).

eyefinity2.jpg

Za potrošače

Dovedite svoje PC igre na viši nivo realnosti i uronjenosti. Većina modernih igara odlično izgleda na tri ekrana, a samo vam AMD Radeon grafičke karte nude mogućnost da igrate na čak pet ekrana i tako pružite sebi igrački doživljaj od kojeg se pogled smrzava. Ostale kombinacije i konfiguracije moguće su sa do šest ekrana. Stvorite svoj prikaz iz snova.

eyefinity3.jpg

Za profesionalce

Ne biste radili na stolu širine 60 centimetara, pa zašto onda tolerisati takva ograničenja kad je desktop računar u pitanju?

Pregledajte modele krupne razmere i koristite više aplikacija istovremeno putem višestrukih ekrana kao da je u pitanju jedan monitor. Dosta je bilo traćenja vremena i propuštanja bitnih informacija zbog prebacivanja između prozora; uživajte u mogućnosti da ih vidite sve. Jednom kad iskusite ovu vrstu slobode, sumnjamo da ćete ikad poželeti da se vratite na staro.

eyefinity4.jpg

Za developere

Cilj nam je da olakšamo developerima igara i drugog softvera integraciju AMD Eyefinity tehnologije. Pružite svojim korisnicima panoramsko iskustvo koje neće zaboraviti.

AMD HD3D tehnologija

Test: HIS Radeon R9 280 IceQ X2

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209