Greška

Došlo je do greške.

AMD CrossFire

25.07.2014 10:10 | 0 Hardver
AMD CrossFire

Sa kompletnom paletom AMD Radeon grafičkih kartica, fleksibilnim konfiguracijama i čitavim nizom partnerstava za AMD CrossFire-sertifikovane matične ploče, kućišta i napajanja, lako je dostići performanse koje želite.

Upregnite snagu više GPU-ova

AMD CrossFire tehnologija je ultimativna igračka platforma za visoke performanse na više GPU-ova.  Kako bi omogućio dominaciju u igrama, AMD CrossFire upreže dve ili više diskretnih grafičkih kartica u paralelnom radu, što rezultuje drastičnim poboljšanjem performansi. Grafičke kartice s podrškom za AMD CrossFire tehnologiju odgovaraju praktično svakom džepu, a zahvaljujući mogućnosti kombinovanja dva, tri ili četiri GPU-a, AMD CrossFire tehnologija je savršeno rešenje za one koji zahtevaju ekstremne performanse.

cross2.jpg


Ekstremne performanse

Kombinacijom inteligentnih softverskih algoritama AMD Catalyst paketa sa posvećenom logikom skaliranja u svakom AMD grafičkom procesoru, igračka mašina opremljena AMD CrossFire tehnologijom u stanju je da isporuči performanse višestruko veće od sistema sa jednom grafičkom karticom. U pitanju su performanse na koje se možete osloniti kako biste izgradili svoje carstvo, osvojili pol poziciju ili održali svoj vod u životu.

cross3.jpg


Ekstremni detalji

Neka drugi ljudi brinu o optimalnim podešavanjima i rezolucijama. Višestruki AMD Radeon grafički procesori u istom sistemu daju mu moć da prikaže svaku igru baš kako je razvojni tim i zamislio: u ekstremno visokoj rezoluciji, sa kristalno jasnom slikom i beskompromisnim nivoom detalja.

cross4.jpg


Ekstremna fleksibilnost

Bilo da ste okoreli veteran ili sveži s obuke, postoji AMD CrossFire rešenje za vaše potrebe i džep. Sa kompletnom paletom AMD Radeon grafičkih kartica, fleksibilnim konfiguracijama i čitavim nizom partnerstava za AMD CrossFire-sertifikovane matične ploče, kućišta i napajanja, lako je dostići performanse koje želite. Potrebno vam je više od toga? Dodajte još jednu AMD Radeon grafičku karticu u nekom kasnijem trenutku i još jednom podignite svoju mašinu na viši nivo.

AMD CrossFire tehnologija je savršen način da se produži životni vek vašeg sistema. Ako ste umorni od smanjenja podešavanja ili rezolucije, dodatna AMD Radeon HD grafička karta mogla bi da bude prava potpora za povratak vašeg sistema u život. Dosta vam je pada frejmova umesto pada protivnika? Pronađite CrossFire-sertifikovanu grafičku konfiguraciju koja vam odgovara.

cross5.jpg

Potpuna funkcionalnost nekih aspekata može zahtevati dodatni hardver (npr. Blu-ray drajv, HD ili 10-bitni monitor, TV tjuner) ili softver (npr. multimedijalne aplikacije). Takođe, nisu sve funkcije podržane na svim komponentama ili sistemima – proverite kod proizvođača svoje komponente ili sistema koje sposobnosti određeni model ima i koje tehnologije podržava. 

MSI Afterburner

AMD Catalyst

  • Povezane teme:
10203
10205
10206
10207
10208
10209