Greška

Došlo je do greške.

Acer Touch Tools softver

13.02.2016 14:42 | 0 Mobile
Acer Touch Tools softver

Inovativni paket programa Acer Touch Tools omogućava da lako preuzmete kontrolu i delite, snimate i stvarate – sve samo vrhovima prstiju. Osetljivost na dodir u 10 tačaka u kombinaciji sa softverom Acer Touch Tools, za preciznu i intuitivnu dodirnu kontrolu.

Koristite alatku Acer Touch Tools da biste uživali u rukopisu. Alatka AccuFinger pruža izuzetno precizan unos preko ekrana osetljivog na dodir, pa možete efikasno da radite, čak i bez tastature ili miša.

acertools1.jpg

 

Pored toga, pomoću alatke Acer Active Pen možete da obavljate pokrete dodira, kao i da pišete ili crtate realističnim potezima i da svoje uspomene pretvorite u umetnička dela pomoću aplikacije MemoryBinder: Active Pen alatka je implementirana u hibridnom prenosnom uređaju Aspire R7.

 

AccuFinger

Kada koristite ekran osetljiv na dodir za rad sa datotekama sa puno detalja kao što su Excel tabele, prsti mogu biti preveliki. AccuFinger rešava taj problem! Sa ovom alatkom možete prstom da izaberete sitne elemente i postavite ih precizno na mesta za umetanje na ekranu osetljivom na dodir. AccuFinger olakšava i prevlačenje malih traka ili kolona, promenu veličine prozora i otvaranje iskačućih menija vrhom prsta.

 
 
 

Acer Screen Grasp3

Bilo da koristite aplikaciju sa radne površine ili sa lokacije Windows Store, funkcija Screen Grasp vam praktičnim upravljanjem dodirom olakšava snimanje, izmene i deljenje snimaka ekrana.

 
 
 

Višestruki izbor

Višestruki izbor vam omogućava da zadatke obavljate brže tako što istovremeno odabirate više elemenata na ekranu osetljivom na dodir. Jednostavno dodirnite ikonu za višestruki izbor jednom da počnete sa višestrukim odabiranjem i dodirnite je ponovo da prekinete višestruki izbor.


Simulacija tastera ESC

Taster Escape na tastaturi omogućava korisne funkcije u mnogim programima i u sistemu Windows 8. Možete koristiti sve ove funkcije bez tastature, samo dodirnite ESC ikonu u okviru Acer Touch Tools. 


Touch Tools podešavanja

Podešavanja za sve alatke su dostupne samo jednim dodirom. Brzo promenite veličinu pokazivača i vremensko ograničenje za AccuFinger ili odaberite rad desnom ili levom rukom da optimizujete orijentaciju pokazivača za odabrani režim rada.

Touch WakeApp & Life Image

Vodič za kupovinu tableta, Q2 2013

  • Povezane teme:
10104
10105
10106
10107
10108
10109