Greška

Došlo je do greške.

Acer ProShield na biznis računarima

18.05.2016 14:43 | 0 Biznis IT
Acer ProShield na biznis računarima

Acer ProShield predstavlja rešenje koje obezbeđuje i štiti računare i njima upravlja unutar preduzeća preko jednog kontrolnog interfejsa

Ovaj paket integriše nekoliko funkcija za bezbednost i upravljanje u konzoli za jedan klijent.

proshield2.jpg

Funkcioniše sa opcionim hardverskim funkcijama za bezbednost kao što su Trusted Platform Module (TPM) i Secure Encryption Drives (SED) u cilju povećanja bezbednosti preduzeća i bolje zaštite podataka od neovlašćenog pristupa i napada. 

 

- Credential Manager - obezbeđuje bezbednosne akreditive, uključujući Pre-boot autentifikaciju, pristup online fajlovima preko otiska prsta ili prepoznavanjem lica.

- Pre-Boot Authentication - PBA sprečava butovanje sistema dok korisnik ne unese ispravnu šifru, sprečavajući bilo kakvo zaobilaženje bezbednosnog sistema putem eventualnog korišćenja druge butabilne naprave, poput USB drajva ili DVD-a.

- Data Protection - Acer ProShield je u stanju da enkriptuje ili dekriptuje individualne fajlove koristeći 128-bitnu zaštitu. Personal Secure Drive (PSD) je bezbedna particija na disku, gde se mogu smeštati osetljivi i važni podaci. Podacima uskladištenim preko PSD-a se može pristupiti samo preko šifre ili autentifikacije putem otiska prsta. Data Protection uključuje i Device Lock, koji kontroliše pristup pojedinim uređajima i drajvovima kako bi obezbedio bezbednost računara i kada korisnik nije za njim.

- Data Removal - Acer ProShield uključuje File Shredder. Sertifikovan je po DoD 5220.22M pravilima američkog Ministarstva odbrane, za sve firme-saradnike po ugovoru koji rade na poverljivim informacijama. File Shredder koristi trostruki algoritam kako bi obrisao i prebrisao podatke. U stanju je da u potpunosti briše podatke brzinom od 2 GB podataka u minuti.

Acer Cloud aplikacije

Acer rešenja za mala i srednja preduzeća

  • Povezane teme:
10604
10605
10606
10607
10608
10609