Greška

Došlo je do greške.

Acer Cloud aplikacije

13.12.2015 14:44 | 0 Biznis IT
Acer Cloud aplikacije

Aplikacija Acer datoteke na daljinu oslobađa prostor na mobilnim uređajima (pametnim telefonima, tablet računarima itd.). Možete da pristupite bilo kojem Windows računaru sa bilo kojeg drugog uređaja

Acer datoteke na daljinu

Povećajte memoriju pametnog telefona skladištenjem podataka na računaru. 

Osim toga možete i da preuzmete datoteke sa Windows računara i prenesete ih sa bilo kojeg Android, iOS ili Windows uređaja na računar, bilo da ste kod kuće ili na putu i bez obzira da li koristite Bežični ili mobilnu mrežu. Vaš Windows računar je najbolje mesto za čuvanje podataka sa pametnog telefona i tablet računara.

Acer fotografije

Fotografije snimljene pametnim telefonom ili tablet računarom se automatski skladište na računar. 

Photo_bannerdesk.jpg

Funkcija PicStream kao sastavni deo aplikacije Acer fotografije automatski skladišti fotografije snimljene pametnim telefonom ili tablet računarom na Windows računar. Aplikacija Acer fotografije podržava operativni sistem Windows, Android i iOS. Na Windows računaru aplikacija Acer fotografije automatski stavlja slike u fascikle koje su sortirane po mesecima pa lako možete da ih pronađete.

Acer mediji

Bežično sinhronizujte muziku i video zapise. 

Music_bannerdesk.jpg

Aplikacija Acer mediji vam omogućava da sa bilo koje lokacije slušate svu svoju muziku i gledate sve svoje video zapise uskladištene na bilo kojem Windows, Android ili iOS uređaju. Muzičke i video datoteke će biti dostupne u aplikaciji Acer mediji, a možete ih sinhronizovati ili prikazati na pametnom telefonu ili tablet računaru u bilo kom trenutku sa Windows računara.

Acer dokumenti

Dokumenti, proračunske tablice i slajdovi u pokretu.

Docs_bannerdesk.jpg

Aplikacija Acer dokumenti sinhronizuje dokumente sa uslugom AcerCloud pa su vaši dokumenti dostupni uvek i gde god da se nalazite! Pomoću aplikacije Acer dokumenti možete bilo kada da pristupite svojim Microsoft Office dokumentima koji su sačuvani na Windows računaru sa svakog svog Windows, Android ili iOS uređaja. Aplikacija Acer dokumenti omogućava da lako pristupite Word, Excel i PowerPoint datotekama koje najčešće ažurirate. Možete i da uređujete Microsoft Office dokumente pomoću pametnog telefona ili tablet računara.

Acer BYOC (Build your own cloud)

Acer ProShield na biznis računarima

  • Povezane teme:
10604
10605
10606
10607
10608
10609