Greška

Došlo je do greške.

18 godina Benchmarka - nekad i sad (video)

31.10.2017 09:32 | 94 Hardver
18 godina Benchmarka - nekad i sad (video)

Verovali ili ne, Benchmark je napunio 18 godina: evo prilike da se osvrnemo na vreme koje je iza nas

18 godina se družimo sa vama: testiramo, pišemo, benchujemo, komentarišemo, raspravljamo - nećemo puno da dužimo, ovo će biti najkraći članak na Benchmarku ikada.

Snimili smo mali video u kome smo se osvrnuli na vreme koje je iza nas a vama želimo da poručimo da vam se zahvaljujemo na svim ovim lepim godinama koje smo sa vama proveli

Vaš Benchmark!

SerijeSync Novi član postova: 20
Citiram korisnika: kUdtiHaEXRadimo na tome u pozadini.
valja evo usput da se malo informišete --- link --- --- link ---
kUdtiHaEX Administrators postova: 17323
Radimo na tome u pozadini.
SerijeSync Novi član postova: 20
Opet pitanje za staff i admine, zašto ne pređete na Xenforo ovo je zastarjela skripta puna bagova koja više i nema ni podršku za update i popravku bagova, većina ozbiljnih forum sajtova masovno prelazi sa vbulletin na Xenforo, posebno sada kada je izašla verzija 2 Xenforo inače ako niste znali Xenforo su napravili bivši head developeri Vbulletin jer im se branilo da modernizuju kod.
Samo pitanje od moje strane i ništa više!
David Neregistrovan korisnik
Pozdrav Peco, ovom prilikom zeleo bih da cestitam na proslavi punoletstva. Uz Benchmark sam inace, ja mislim od osnivanja, dok sam na forumu registrovan od juna 2000 god (mislim da je te godine i krenuo sa radom). Odgledao sam prilog u jednom dahu i kao da sam opet proziveo deo mlaldost za ovih 30 i nesto minuta koliko traje video. Setio sam se jurenja da nabavim Celeron 300A i Abit BH6 ploce , prve kupovine Creative voodoo 2 kartica. Takodje imao sam priliku i licno da te upoznam, ako se secas, prilikom kupovine Creative GTS kartice. Nadovezao bih se i na zastuplljenost u to vreme domacih portala i emisija i pomenuo bih i kultnu emisiju koja je isla na Art kanalu koja se zvala "Outer space" i takodje site koji mozda nije bio toliko popularan Bozzabench.Sve u svemu iako su bila teska vremena , bilo je i lepih trenutaka.
Jos jednom cestitke i srecno u daljem radu.
banexbanex Član postova: 976
Čestitke! Sve najbolje u budućem radu!

Veliki giveaway: 25 godina kompanije Cooler Master

Laptop kao alternativa gejming desktop PC-u

10203
10205
10206
10207
10208
10209