Youtube smanjio limit pretplatnika za mobilno strimovanje

Limit ne znači mnogo sada kad je smanjen za čak 90 posto, pa se očekuje da ga Youtube u dogledno vreme potpuno ukine.

Youtube je obezbedio korisnicima mogućnost strimovanja sa njihovih mobilnih uređaja korišćenjem Android aplikacije u februaru. Međutim, sajt je postavio i ograničenje. Funkcija mobilnog strimovanja je ponuđena samo kanalima sa više od 10.000 pretplatnika.  Oni su ostali pri tom limitu nekoliko meseci, ali je on sada smanjen.
Mobilno strimovanje na sajtu Youtube je upravo otvoreno za više korisnika, pošto je prag spušten, a uskoro bi trebao da bude u potpunosti ukinut. Youtube nije jedini servis koji omogućava korisnicima strimovanje sa njihovih mobilnih uređaja. Može se tvrditi da je Youtube čak i zakasnio jer su Periscope i Instagram Live već neko vreme nudili ovu funkciju.
Kanali koji imaju 1000 pretplatnika sada mogu da koriste funkciju strimovanja. Limit ne znači mnogo sada kada je smanjen za čak 90 posto, pa se očekuje da ga Youtube u dogledno vreme potpuno ukine.
Otključajte Dark Mode na Youtube-u i sačuvajte vid
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi