YouTube i drugi servisi odbacuju Google+

Korisnici više neće morati da se loguju na društvenu mrežu, odnosno da sa njenim nalogom koriste najpopularnije Google servise.

Google će ukloniti zahteve za Google+ nalogom na YouTube i drugim servisima. Korisnici više neće morati da se loguju na društvenu mrežu, odnosno da sa njenim nalogom koriste najpopularnije Google servise. Normalni Google nalozi će moći da se koriste za kreiranje YouTube kanala i za komunikaciju sa drugim korisnicima. Google će se prvo Google+ zahteva osloboditi na YouTube-u, a postepeno će se ovo primenjivati i na druge servise.Bredli Horovic, Google+ šef, je istakao da je kompanija načinila dosta dobrih poteza, ali je istovremeno imala i nekoliko loših izbora, koji moraju da se isprave. Jedna od njih je implementacija Google+ zahteva. Google je pokušao da proširi svoju društvenu mrežu time što će naterati veći broj ljudi da se prijavi na nju, ali je ovo samo pomoglo da se poveća broj registrovanih Google+ korisnika, a ne i da se dođe do većeg broja aktivnih korisnika. Google je već ranije počeo da odvaja servise od Google+. Photos je nedavno razdvojen od Google+ servisa i pretvoren je u samostalan servis.Google+ Photos se gasi u korist Google PhotosIzvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi