Youtube dodao nove gestove za mobilnu aplikaciju

Upravo je objavljena nova funkcija u formi gesta sa dvostrukim dodirom za korisnike iOS i Android platforme, što im omogućava da lako preskoče napred ili nazad deset sekundi

Dosta Youtube saobraćaja dolazi sa mobilnih uređaja, pa svakako ima smisla što kompanija nastavlja da usavršava iskustvo gledanja za one koji pristupaju sajtu sa mobilnih uređaja. Upravo je objavljena nova funkcija u formi gesta sa dvostrukim dodirom za korisnike iOS i Android platforme, što im omogućava da lako preskoče napred ili nazad deset sekundi u bilo kom trenutku.
Prema izveštaju, nova verzija Youtube aplikacije za iOS i Android uključuje podršku za ovu novu funkciju, za koju treba istaći da radi samo ukoliko se video gleda u modu preko celog ekrana. Sve što korisnici treba da urade je dvostruki dodir na levoj ili desnoj strani ekrana, kako bi video brzo bio pomeren deset sekundi unapred ili unazad. Google nije pravio velike najave oko ovoga, pa nije najjasnije kada je funkcija objavljena, ali najverovatnije uz najnovije ažuriranje platforme.
YouTube Super Chat je novi način podrške livestream komentara
Izvor: TheNextweb

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi