Yahoo napada Skype i Snapchat zajedno

Yahoo bi po svemu sudeći predstojećom aplikacijom u budućnosti mogao da povrati deo svog ugleda koji je imao ranije u svetu razmena poruka.

Yahoo bi po svemu sudeći u budućnosti mogao da povrati deo svog ugleda koji je imao ranije u svetu razmena poruka. Naime, kako u svom izveštaju navodi The Information, ova kompanija izrađuje mobilnu aplikaciju koja će uključivati tekstualne poruke, video snimanje u stilu Snapchata kao i elemente uživog video ćaskanja koje imaju Meerkat i Skype. U suštini, ova aplikacija bi trebala da pokriva sve glavne trendove u poslednje vreme. Dok bi u početku mogli da emitujete strimove samo vašim kontaktima, uživo strimovanje bi se kasnije moglo proširiti na zajednice kao što su fantasy sportske lige. Yahoo nije želeo da potvrdi ništa, ali nam ovaj izveštaj govori da bi ovu aplikaciju mogli da vidimo već tokom ovog tromesečja, verovatno u junu.
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi