Xiaomi predstavio Amazfit pametni sat

Xiaomi se još jednom udružio sa Huami kompanijom kako bi predstavio novi pametni sat, i kao rezultat toga je stigao Huami Amazfit Smartwatch.

Xiaomi se još jednom udružio sa Huami kompanijom kako bi predstavio novi pametni sat, i kao rezultat toga je stigao Huami Amazfit Smartwatch. Podsetićemo, Huami kompanija je finansirana od strane Xiaomi-a. Amazfit Smartwatch ima okrugli ekran od 1,34 inča i 300 piksela, a pokreće ga dual-core 1,2 GHz procesor uz 512 MB RAM memorije, 4 GB interne memorije a tu je i baterija od 280mAh.
Amazfit Smartwatch ima Bluetooth 4 LE, Wi-Fi, GPS opcije za povezivanje a tu je i senzor otkucaja srca za napredno praćenje fitnesa. Huami obećava 35 sati trajanje baterije uz sve funkcionalnosti uključujući i GPS praćenje u realnom vremenu.
xiaomi2_10.jpg
Ukoliko ne koristite sat više od jednog sata dnevno na fitnes, onda će baterija trajati pet dana. Sat je otporan na vodu i prašinu a ima i keramičke okvire otporne na ogrebotine. Amazfit Smartwatch košta 120 dolara, a uskoro će se naći u prodaji.
Xiaomi objavio Mi VR Play kacigu za virtuelnu realnost
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi