Xbox One druge generacije u proizvodnji od februara

Izgleda da je nova verzija Xbox One konzole u proizvodnji u fabrikama u Kini od februara, što znači da bi Microsoft mogao brzo da počne isporuke korisnicima

Izgleda da je nova verzija Xbox One konzole u proizvodnji u fabrikama u Kini od februara, što znači da bi Microsoft mogao brzo da počne isporuke korisnicima onda kada bude zvanično predstavljena. Navodno se proizvodi oko 400.000 jedinica nedeljno, što znači da trenutno u skladištima stoji više od 3,6 miliona jedinica.
Tema na NeoGAF forumu tvrdi da je kodno ime nove konzole kada se prevede Xbox One II, ali da će na tržištu biti korišćeno neko drugo. Fil Spenser je nedavno rekao da je njegov tim zainteresovan za poboljšanje kućne konzole, ali i da ipak žele da isporuče veliku nadogradnju. Izvori unutar kompanije napominju da će biti objavljena i nova Slim verzija Xbox One konzole. Ta konzola će verovatno biti tanja, imaće manju potrošnju energije i identičnu cenu, ali ostali podaci nisu poznati.
Microsoft testira brojne nove prototipe Xbox One konzole
Izvor: NeoGAF

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi