Xbox One dobija sopstvenu torent aplikaciju

Torent aplikacija ima na desetine za Mac i PC računare, ali šta je sa konzolama? Ispostavilo se da će Xbox One dobiti sopstvenu torent aplikaciju nazvanu Torrex Pro

Torent aplikacija ima na desetine za Mac i PC računare, ali šta je sa konzolama? Ispostavilo se da će Xbox One dobiti sopstvenu torent aplikaciju nazvanu Torrex Pro. Torrex Pro je torent aplikacija dostupna na Windows 10 uređajima, tako da donekle postoji veza i biće interesantno videti kako će se Xbox gejmeri snaći sa njom.
Developeri aplikacije su nedavno otkrili da pomažu razvoj Universal Windows App aplikacije. Aplikacija će imati ugrađen media plejer što znači da ćete moći da preuzmete video i gledate ga u okviru aplikacije bez napuštanja iste, ali treba imati u vidu da osim preuzimanja igara i odobrenih video fajlova, pristup Xbox One hard disku nije nešto što Microsoft dozvoljava gejmerima.
Nije sasvim jasno koja će korist biti od torent aplikacije na Xbox-u jer će sve verovatno biti drugačije iskustvo nego na računaru. Naravno, tu su i problemi vlasničkih prava i piraterije ukoliko se budu preuzimali takvi fajlovi.
Sony PlayStation 4.5 stiže u septembru
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi