Xbox Insider Hub za PC dolazi uskoro

Xbox Insider Hub omogućava članovima Xbox Insider programa da dele sa Microsoft-om povratne informacije o softveru i funkcijama koje se testiraju

Xbox Insider Hub omogućava članovima Xbox Insider programa da dele sa Microsoft-om povratne informacije o softveru i funkcijama koje se testiraju. Na taj način će se moći saznati da li postoje bilo kakvi problemi te će se oni moći rešiti pre njihovog objavljivanja u javnosti. Prijava povratnih informacija putem Xbox Insider Hub-a je do sada bilo moguća samo preko Xbox One konzole, ali će je kompanija sada ponuditi i na Windows 10 Store-u za računare.
Može biti prilično teško da se iskuca povratna informacija korišćenjem samo Xbox kontrolera, a osim toga, neće svi želeti da zakače tastaturu za njihovu konzolu. Xbox Insider Hub for Windows 10 PC aplikacija je već dostupna za preuzimanje sa Windows Store-a, ali još uvek nije sasvim funkcionalna. Iako je moguće već sada preuzeti je i instalirati na vašem računaru, kada je pokrenete naići ćete na poruku “uskoro”.
Aplikacija će omogućiti korisnicima da podnesu povratne informacije o funkcijama, aplikacijama, bagovima, softveru, odgovore na pitanja prilikom nekih istraživanja, kao i još mnogo toga iz domena udobnosti korišćenja njihovog računara.
Poznat datum objave Xbox Project Scorpio konzole
Izvor: Ubergizmo
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi