WSJ: Facebook razvija samostalnu kamera aplikaciju

Facebook-ovih 1,6 milijardi korisnika vole svaki dan da pretresaju aplikaciju kako bi proverili sadržaj koji je objavljen, ali aplikacija nije baš mesto na kojoj korisnici kreiraju sadržaj

Facebook-ovih 1,6 milijardi korisnika vole svaki dan da pretresaju aplikaciju kako bi proverili sadržaj koji je objavljen, ali aplikacija nije baš mesto na kojoj korisnici kreiraju sadržaj. U pokušaju da promeni to, Facebook kreira samostalnu kamera aplikaciju koja će omogućiti onima koji su je instalirali deljenje fotografija i videa sa ostalim korisnicima.
Kako u svom izveštaju navodi Wall Street Journal, Facebook želi da korisnici budu manje pasivni, i žele da vide da se više sadržaja kreira i deli. Uprkos brizi o pasivnosti korisnika, portparol Facebook-a kaže da je trenutni nivo deljenja na sajtu sličan onom u prethodnih nekoliko godina. On je ipak priznao da je nova kamera aplikacija dizanirana kao motivaciona alatka kako bi pretplatnici društvene mreže kreirali više sadržaja.
Fotografije i video fajlovi koji budu kreirani mogu da se postave na Facebook i druge mreže u njihovom vlasništvu kao što je Instagram. Aplikacija je trenutno u fazi testiranja, a kada će biti objavljena korisnicima nije poznato.
Facebook Messenger dobija funkciju grupnih poziva
Izvor: Phonearena
Sve informacije vezane za Facebook, možete pogledati na Facebook hub-u na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi