Windows Phone uskoro dobija BBM i VLC

Microsoft-ova Windows Phone platforma uskoro će dobiti dve značajne aplikacije. Već sledeće nedelje BlackBerry Messenger, a u avgustu i VLC.

Sve do ovog trenutka, Blackberry Messenger za Windows Phone bio je dostupan kao privatna beta, a počevši od sledeće nedelje, korisnici ove platforme moći će da uživaju u punoj funkcionalnosti ovog servisa za razmenu poruka. U petak je BlackBerry najavio da je aplikacija konačno spremna za globalnu dostupnost i poručio da će se to desiti tokom naredne nedelje. Pored toga, BlackBerry je objasnio da će Windows Phone verzija BlackBerry Messengera stići sa čistim, modernim izgledom i osećajem ovog mobilnog operativnog sistema. Još jedna od aplikacija koju korisnici Windows Phone platforme čekaju već duže vreme je VLC plejer. VideoLAN developer Thomas Nigro je na svom Twitter nalogu obradovao korisnike Windows Phone platforme i poručio da bi VLC mogao biti dostupan već tokom avgusta. Treba odmah istaći da će VLC biti objavljen samo sa podrškom za Windows Phone 8.1 uređaje.
Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi