WhatsApp Gold je nova prevara

Poruka na Whatsapp aplikaciji nam poručuje da je stigla "tajna zlatna WhatsApp verzija", kao i da su tu verziju koristile samo slavne ličnosti

Da li poznate ličnosti imaju pristup drugačijim aplikacijama nego mi? Pre nego što se Facebook Live pojavio javno, ta funkcija je bila dostupna samo korisnicima koje je Facebook smatrao slavnim ličnostima, što je i razlog zašto nije iznenađenje da su mnogi poverovali u najnoviju prevaru.
Prema izveštajima na internetu, pojavila se nova prevara koja je nazvana WhatsApp Gold. Poruku koju su korisnici prijavili da su počeli da dobijaju, možete videti na priloženoj fotografiji, a pokazuje redizajniranu WhatsApp ikonicu crno-zlatne boje. Ona nam poručuje da je stigla “tajna zlatna WhatsApp verzija”, kao i da su tu verziju koristile samo slavne ličnosti.
Zatim je linkovan sajt na kome korisnici mogu da preuzmu verziju aplikacije za slavne ličnosti. Naravno, sve ovo je jedna velika prevara, a sajt sadrži zlonamerni softver koji će se instalirati na vašem telefonu.
Nova WhatsApp funkcija vas obaveštava kada je otvoren veb klijent aplikacije
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi