WhatsApp dodao spominjanje korisnika

Aplikacija sada ima mogućnost spominjanja korisnika pa tako možete biti sigurni da će onaj ko treba da vidi poruku dobiti obaveštenje o njoj.

Svako ko je ikada učestvovao u grupnim ćaskanjima zna koliko ona mogu biti naporna. Ipak, ponekad treba da vidite poruku a WhatsApp je sada dodao alatku koja će učiniti težim da ignorišete grupna ćaskanja. Aplikacija sada ima mogućnost spominjanja korisnika pa tako možete biti sigurni da će onaj ko treba da vidi poruku dobiti obaveštenje o njoj.
Baš kao i Twitter, Instagram i druge društvene mreže, korišćenje @ simbola za označavanje nekoga će tu osobu upozoriti na poruku. Taj korisnik će dobiti obaveštenje čak iako je “utišao” razgovor. Dok će promena otežati ignorisanje grupnih razgovora, ona se ipak čini korisnom.
Kada se uzme u obzir da WhatsApp omogućava ćaskanje do 256 korisnika u grupi, vrlo je teško čitati sve poruke ili znati da je baš vaša osoba pročitala poruku. Treba istaći i to da se može označiti više korisnika odjednom. Nova funkcija je dostupna na Android i iOS verzijama aplikacije ali ne i na desktopu.
WhatsApp dodaje stikere i crtanje na fotografijama
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi