WhatsApp Calls folder se pojavio sa poslednjom verzijom aplikacije

Korisnici WhatsApp aplikacije za Android koji su najnoviji apdejt preuzeli direktno putem sajta, prijavili su da se među folderima aplikacije pojavio i WhatsApp Calls folder.

Korisnici WhatsApp aplikacije za Android koji su najnoviji apdejt preuzeli direktno putem sajta, prijavili su da se među folderima aplikacije pojavio i WhatsApp Calls folder. Ovo verovatno znači da bi WhatsApp konačno mogao da dobije glasovno pozivanje. Obzirom da se folder pojavio nakon apdejta direktno sa sajta aplikacije, nema sumnje da verujemo u autentičnost i svakako da bi glasovni servis mogao da se pojavi uskoro. Facebook je kupio WhatsApp za neverovatnih 19 milijardi dolara, a od tada, ali i pre toga, aplikacija nije donela bilo kakve značajne novine. Ovo je uslovilo da WhatsApp po funkcionalnosti značajno zaostaje za direktnim konkurentima, ali bi takva situacija uskoro mogla da se promeni.
Izvor: TalkDroid

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi