WhatsApp beta dodaje Voicemail i Call Back funkcije

WhatsApp je u aprilu najavio da će dodati Voicemail i Call Back funkcije, a danas su i konačno dodate u beta verziju najpoznatije aplikacije za dopisivanje koja je u vlasništvu Facebook-a

WhatsApp je u aprilu najavio da će dodati Voicemail i Call Back funkcije, a danas su i konačno dodate u beta verziju najpoznatije aplikacije za dopisivanje koja je u vlasništvu Facebook-a, a u pitanju je verzija 2.16.189. Facebook je završio sa kupovinom WhatsApp-a u oktobru 2014. godine, njegova konačna otkupna cena je iznosila preko 21 milijardi dolara, i od tada s vremena na vreme je implementirana po koja nova funkcija.
Nove funkcije su omogućene kada osoba koja je pozvana odbije poziv ili se ne javi. Sa Call Back funkcijom, ponovo se započinje inicijalni poziv koji je odbijen ili prekinut. Prilikom upotrebe Voicecall funkcije, pritiskom na taster mikrofona, korisnik ostavlja audio poruku sa istog ekrana sa kog je pozivao broj. Budući da je po sredi jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje na svetu, kruže glasine da bi WhatsApp mogao da implementira video pozive uskoro.
Možete sačekati da se ove nove funkcije pojave u App Store ili Google Play Store, a ukoliko vam se žuri da ih isprobate,  možete ih preuzeti na sledećem linku.
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi