Western Digital ima novi dizajn hard diskova

Western Digital "My Passport" linija prenosivih hard diskova uvek je imala moderan stil. Oduvek su i lepo izgledali, ali i skladištili fajlove na korektan način.

Western Digital-ova “My Passport” linija prenosivih hard diskova uvek je imala moderan stil. Oduvek su i lepo izgledali, ali i skladištili fajlove na korektan način. Međutim, Western Digital je sada napravio totalnu promenu i prikazao potpuno novi izgled za My Passport i My Book linije hard diskova. Ono što je takođe vredno napomenuti je da se sada My Passport disk od 1 TB može kupiti u Best Buy prodavnici za 60 dolara dok je model sa novim dizajnom 80 dolara.
Novi diskovi takođe izgledom podsećaju na Jawbone Jambox proizvode. My Passport linija diskova će dolaziti u kapacitetima do 4 TB, a imaće i 256-bitnu AES hardversku enkripciju, dok će My Book diskovi imati modele sa kapacitetom do 8 TB. My Passport diskovi za Mac računare će takođe dolaziti u kapacitetu do 4 TB, ali će biti formatirani za Mac OS X i Time Machine za lakše bekapovanje.
Western Digital najavio prvu svetsku 64-slojnu 3D NAND tehnologiju

Izvor: Betanews

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi