Warner Bros je navodno znao za probleme Batman: Arkham Knight PC igre, mesecima pre lansiranja

Nove informacije otkrivaju da je Warner Bros. znao da je PC verzija igre Batman: Arkham Knight u očajnom stanju još mesecima pre lansiranja, ali je ipak odlučio da igru pusti u prodaju

Nove informacije otkrivaju da je Warner Bros. znao da je PC verzija igre Batman: Arkham Knight u očajnom stanju još mesecima pre lansiranja, ali je ipak odlučio da igru pusti u prodaju. Prema izveštaju gejming sajta Kotaku, koji je razgovarao sa testerima kvakiteta igre (koji su želeli da ostanu anonimni), oni navode da je WB bio svestan stanja igre ali je ipak odlučio da je lansira.
Stopirana prodaja PC verzije Batman: Arkham Knight igre, dok se ne isprave problemiIza ovoga nije stajao nikakav maliciozan razlog, već jednostavno misao da je igra dovoljno dobra za objavu. Prema ovim izvorima, problem je u tome što je igra bila u istom stanju gotovo poslednjih godinu dana i stanje se nije menjalo. WB je takođe izbegavao testiranje igre na više različitih hardverskih konfiguracija, kako bi sprečio curenje materijala, priče i drugih detalja o igri.Rocksteady Studios, koji je bio zadužen za igru je zapravo radio samo na konzolnoj verziji naslova, dok je za PC port odgovoran Iron Galaxy, čiji se tim sastojao samo od 12 ljudi. Ipak, Rocksteady je na sebe preuzeo odgovornost da ispravi PC verziju igre, a svi se nadaju da će igra, kada se ponovo vrati u prodaju, biti u dobrom stanju.
Batman: Arkham Knight dobio prvu PC zakrpuIzvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi