Video pozivi stigli u beta verziju WhatsAppa za Android

Glasine koje su govorile da WhatsApp radi na video pozivima su se pojavile početkom prošle godine, a dobre vesti su da je ta funkcija sada veoma blizu javne objave

WhatsApp je sebe dokazao i definitivno se ustanovio kao aplikacija koja je više od puke razmene poruka. Tokom godina kompanija je poboljšavala aplikaciju i dodavala joj nove funkcije koje su je učinile da bude mnogo više od aplikacije koja služi samo za slanje i primanje poruka. Takve funkcije su mogućnost glasovnih poziva, a uskoro i video poziva.
Glasine koje su govorile da WhatsApp radi na video pozivima su se pojavile početkom prošle godine, a dobre vesti su da je ta funkcija sada veoma blizu javne objave, budući da je već imaju korisnici beta verzije WhatsAppa za Android. Svi korisnici mogu da preuzmu beta verziju aplikacije, ali mogu da koriste funkciju video poziva sve dok osoba koju pozivaju koristi takođe najnoviju betu WhatsAppa za Android.
Za sada se još uvek ne može govoriti o kvalitetu video poziva, ali ukoliko je kao kod glasovnih poziva, onda se očekuje p0ristojna, upotrebljiva funkcija. Tačan datum objavljivanja funkcije svim korisnicima nije poznat, ali bi to moglo da se dogodi u narednim danima ili nedeljama.
WhatsApp sada omogućava korisnicima da crtaju i pišu po fotografijama i video fajlovima
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi