Video pokazuje Google Pixel XL telefon iz svih uglova

Telefone očekujemo u utorak 4. oktobra, ali nam je @onleaks već danas pružio video koji pokazuje render Google Pixel XL telefona iz svih uglova

Ovogodišnji Google telefoni tek treba da budu ozvaničeni, ali smo već imali prilike da vidimo brojne procurele informacije. Telefone očekujemo u utorak 4. oktobra, ali nam je @onleaks već danas pružio video koji pokazuje render Google Pixel XL telefona iz svih uglova.
Pored toga, možemo da vidimo i tačne dimenzije predstojećih telefona, a one su za Google Pixel: 143.8 mm x 65.9 mm x 7.3 mm, dok su za Google Pixel XL: 154.7 mm x 75.7 mm x 7.3 mm. Oba telefona će imati Snapdragon 821 CPU, 4 GB RAM i 32 GB interne memorije, kamere od 12MP/8MP kao i Android 7.1 Nougat operativni sistem. Pixel telefon će imati 5-inčni ekran 1080p rezolucije kao i bateriju od 2770 mAH, dok će Pixel XL imati veći ekran od 5,5 inča QHD rezolucije kao i bateriju od 3450 mAh.
Google Pixel telefoni će imati samo IP53 sertifikat

Izvor: TechnoBuffalo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi