Vertu Constellation je luksuzni smartfon za globalne putnike

Kompanija Vertu predstavila je novi smartfon baziran na Android Marshmallow operativnom sistemu koji nosi naziv Constellation.

Kompanija Vertu predstavila je novi smartfon baziran na Android Marshmallow operativnom sistemu koji nosi naziv Constellation. Vertu navodi da je novi model namenjen globalnim putnicima, da ima dual SIM podršku kao podršku za 34 internacionalna benda i protokola. Constellation je prvi Vertu luksuzni telefon koji ima podršku za dve SIM kartice. Telefon se odlikuje 5,5-inčnim WQHD AMOLED ekranom zaštićenim kristalima safira, a Vertu je čak obogatio telefon Dolby Digital Plus virtuelnom obradom surround zvuka.
Ispod haube se nalazi Qualcomm Snapdragon 820 procesor zajedno sa 4 GB RAM i 128 GB interne memorije, a tu je i baterija od 3220mAh kao i USB Type-C port i bežično punjenje. Telefon ima kameru od 12 megapiksela na poleđini. Ovog puta se dobija ne samo luksuzno pakovanje, već i hardver visoke klase. Treba istaći da dolazi sa kožnom maskom, a Vertu ističe da će Constellation telefon biti dostupan od sredine februara iako ne znamo po kojoj ceni.
Huawei P10 bi mogao biti najskuplji do sada
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi