Valve najavio promene u sistemu Steam ocenjivanja

Možda bi se moglo tvrditi da će neko ko je platio igru očekivati više nego neko ko ju je dobio besplatno, a po svemu sudeći i Valve misli tako

Da li mislite da opis ima veću težinu ukoliko ga ostavlja neko ko je platio igru umesto onog ko ju je dobio besplatno? Možda bi se moglo tvrditi da će neko ko je platio igru očekivati više nego neko ko ju je dobio besplatno, a po svemu sudeći i Valve misli tako.
Kompanija je upravo najavila da će napraviti neke promene u svom sistemu opisa, gde opisi koje su ostavili gejmeri koji nisu kupili igru neće uticati na ukupan rezultat koji dobija igra. Iako će ti opisi biti prikazivani i dalje, to neće uticati na ukupan rezultat bez obzira da li je ocena ekstremno pozitivna ili negativna. To će se primeniti na gejmere koji su možda dobili igru kao poklon, preko promotivnog koda ili u toku besplatnog vikenda.
Imajte na umu da se ovo odnosi samo na igre koje se plaćaju, a ne i na one koje su besplatne ili na free-to-play naslove.
Od aprila ćemo plaćati 20% poreza na Steam igre i druge digitalne servise i usluge
Izvor: VG247

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi