Unboxing Google Pixel XL telefona

Sajt Phonearena je uspeo da dođe do telefona Google Pixel XL, i prikaže nam unboxing uređaja i prvi pogled na sam telefon.

Google je počeo da isporučuje svoje nove telefone Google Pixel i Google Pixel XL, svima koji su ih kupili u pretprodaji. Sajt Phonearena je uspeo da dođe do modela Google Pixel XL, i prikaže nam unboxing uređaja i prvi pogled na sam telefon. Pixel XL ima težak zadatak pred sobom, a to je da dokaže da je dostojan naslednik Nexus telefona, ali i da je spreman za borbu sa najjačim telefonima današnjice.
Podsetimo se, Pixel XL koristi 5.5-inčni Quad HD AMOLED panel, a pored toga ispod haube ima moćni Snapdragon 821 procesor, 4GB RAM-a, USB Type-C priključak, izbor između 32GB ili 128GB skladišnog prostora, Bluetooth 4.2 podršku i 3.5mm priključak za slušalice, a tu je i specijalizovana verzija Android softvera, koja uključuje i podršku za Daydream platformu za virtuelnu realnost.
Trajanje baterije Google Pixel telefona je veoma dobro

Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi