Ubisoft najavio novu trilogiju Assassin's Creed igara (video)

Ubisoft je upravo najavio novu trilogiju igara smeštenih u Assassin's Creed univerzum, od kojih će svaka biti smeštena na različitu lokaciju

Ubisoft je upravo najavio novu trilogiju igara smeštenih u Assassin’s Creed univerzum, od kojih će svaka biti smeštena na različitu lokaciju.
Kao što je još ranije otkriveno, prva “hronika” će kao mesto dešavanja imati Kinu, gde će igrač prisustvovati padu dinastije Ming. Ostala dva naslova će biti smeštena u Rusiju i Indiju, odnosno nakon revolucije “Crveni oktobar” kao i u drugom slučaju vezano za imperiju Sik.
Climax Studios radi na razvoju ovog trija igara u saradnji sa Ubisoft Montreal, a igre će imati i 2.5D perspektivu. Assassin’s Creed Chronicles: China će biti objavljen za PlayStation 4, Xbox One i PC platforme 21. aprila, a preostala dva naslova – Assassin’s Creed Chronicles: India i Assassin’s Creed Chronicles: Russia, u nekom trenutku u budućnosti. Svaka hronika će stići po ceni cenu od deset dolara.

assassinscreed2.jpg
assassinscreed3.jpg
Izvor: IGN

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi