Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

UAP otkriva platformu LG G5 telefona

Mobile 18.01.2016 09:41 0

HTTP user agent profile novog LG uređaja se pojavio na internetu i tako nam otkrio koji internu oznaku modela donosi, odnosno koji operativni sistem je instaliran. Na osnovu screenshota možemo videti da će predstojeći uređaj imati oznaku modela LG-H830. Imajući u vidu da su LG-evi G4 flagship telefoni nosili brojeve modela LG-H810, LG-H811, LG-H812 i LG-H815, sasvim je lako pretpostaviti da se radi o predstojećem LG G5 telefonu.

Ono što takođe možemo videti je da će telefon pokretati Android 6.0 Marshmallow operativni sistem. Još ranije su se pojavljivali izveštaji koji su govorili da će LG G5 telefon imati 5,5-inčni ekran rezolucije 1440 x 2560 piksela (sa sekundarnim ekranom kao V10), Snapdragon 820 procesor, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, kameru od 16 megapiksela i bateriju od 2800mAh. LG je već poslao pozivnice za događaj koji će se održati dan pre Svetskog mobilnog kongresa 21. februara, a na njemu svakako očekujemo G5.

LG G5 telefon će debitovati na MWC konferenciji kako bi parirao Galaxy S7 uređaju

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu

 

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.