U izradi je rimejk igre Star Wars: KOTOR

Ukoliko ste se nadalinovoj igri u ovom serijalu, onda imamo dobre vesti za vas, iako se ne radi o baš novoj igri.

Kada su u pitanju igre u Star Wars univerzumu, onda mnogi Knights of the Old Republic smatraju najboljom od njih. Ukoliko ste se nadalinovoj igri u ovom serijalu, onda imamo dobre vesti za vas, iako se ne radi o baš novoj igri. Novi izveštaji nam govore da bi rimejk ove igre mogao biti u izradi. Gejming novinar Liam Robertson otkrio je ove informacije na najnovijem SWGameOutpost podcastu.
Robertson je u prošlosti već imao dobre informacije, pa je zato i ova uzeta kao veoma zanimljiva. “Čuo sam da BioWare Austin trenutno ekskluzivno radi na novoj Star Wars igri. Takođe sam čuo da trenutno rade na rimejku igre Knights of the Old Republic” rekao je on. Međutim, on je dodao da bi čitav projekat mogao evoluirati u nešto više od rimejka.
“Ne znam kada će igra biti objavljena, ali je ona već neko vreme u izradi. Ja stvarno ne znam kada će biti završena, ali sam čuo da to nije više samo rimejk već da ćemo imati i određenu dozu originalnosti, ali ćemo videti šta ćemo na kraju dobiti,” dodao je Liam. Ukoliko ste voleli originalnu igru, onda su ovo svakako dobre vesti.
Star Wars Battlefront 2 zvanično najavljen
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi