Twitter zainteresovan da kupi Flipboard za milijadu dolara

Prema navodima sajta Re/code, Twitter je zainteresovan za kupovinu Flipboarda. Izveštaji navode da je u pitanju sporazum vredan milijardu dolara u akcijama.

Prema navodima sajta Re/code, Twitter je zainteresovan za kupovinu Flipboarda. Popularna društvena mreža je u pregovorima sa Flipboardom još od početka ove godine, ali da su trenutno zastali. Izveštaji navode da je u pitanju sporazum vredan milijardu dolara u akcijama.Twitter ovim potezom želi da pojača broj korisnika na svojoj mreži, kao i da donese još inovativnije proizvode korisnicima. Kompanija bi takođe mogla biti zainteresovana za Flipboard zbog njihovog iskusnog tima, koji bi se mogao priključiti Twitteru. Flipboard bi takođe mogao profitirati od ovog sporazuma, jer kompanija ima poteškoća u pridobijanju novih korisnika. Obe kompanije su odbile da komentarišu potencijalne navode o kupovini.Twitter objavio finansijske rezultate za prvo tromesečjePonovo možete primati poruke na Twitter-u od bilo kogaIzvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi