Twitter stikeri su sada dostupni svima

Popularna mreža za mikroblogovanje je objavila da od danas svi Twitter korisnici imaju pristup stikerima, uz mogućnost da ih dodaju na fotografije pre tvitovanja.

Prateći korake Snapchata, deluje kao da je svaka društvena mreža odlučila da doda stikere u svoje funkcije sa deljenjem fotografija. Apple je stikere dodao u Messeges za iOS 10, a sada je i Twitter odlučio da isprati trend. Popularna mreža za mikroblogovanje je objavila da od danas svi Twitter korisnici imaju pristup stikerima, uz mogućnost da ih dodaju na fotografije pre tvitovanja. Stikeri dolaze sa različitom tematikom, od emotikona i hrane, do šešira, maski i dodataka.Stikeri mogu da se dodaju bilo gde na fotografiju, može da im se menja veličina, mogu da se rotiraju, a može se koristiti i više od jednog stikera. Jednom kada se fotografija sa stikerom objavi, na stikere se može kliknuti kako bi se otvorio feed sa fotografijama drugih korisnika koji su koristili isti stiker.Ovo je još jedan od poteza kojima Twitter pokušava da odbrani namenu svoje platforme, a da li će se implementacija stikera isplatiti, ostaje da se vidi.Izvor: SlashGear

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi