Idi na uporedi stranicu
U fokusu:

Twitter počinje da prikazuje novi timeline

Software/Web 11.02.2016 13:05 0

Twitterov kontroverzni novi timeline, koji ne prikazuje tvitove ekskluzivno po njihovom vremenu objave, počinje da pristiže korisnicima. Sa novim timeline-om, postovi se ne rangiraju hronološki, već po kvalitetu i vremenu objave, tako da mnogi od njih neće biti prikazivani po redu. Twitter je za ovaj novi feed ažurirao i svoje "while you were away" algoritme.

Ukupan korisnikov timeline neće biti u potpunosti ispunjen tvitovima koji nisu objavljeni po redu. Umesto toga, prva sekcija na timeline-u je rezervisana za najpopularnije objave. Srećom, opcija u kojoj se novi timeline prikazuje korisnicima je opciona, tako da za sada korisnici imaju mogućnost da je uključe klikom na "show me the best tweets first" sekciju.

Izvor: NextPowerUp

Vesti

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

Testovi

TOP KOMENTARI

Vesti

Interesantne teme na Benchmark Forumu

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. Benchmark u saradnji sa kompanijom Gigatron maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.