Twitter odbacuje retvit taster?

Društvena mreža za mikroblogovanje testira novu verziju mobilne aplikacije koja odbacuje Retweet ikonicu u korist opcije za deljenje (sharing options).

Twitter je prošle godine napravio veliku odluku kada je zamenio zvezdice sa srcima, promenu koja je korisnicima omogućila da “lajkuju” tvitove. Međutim, prema novom izveštaju, Twitter se sprema za još jednu veliku promenu. Društvena mreža za mikroblogovanje testira novu verziju mobilne aplikacije koja odbacuje Retweet ikonicu u korist opcije za deljenje (sharing options).
Twitter je potvrdio da testira nove ikonice na tvitovima kako bi procenio kako to utiče na način na koji korisnici koriste Twitter, poručio je portparol društvene mreže za TechCrunch. Novi taster za deljenje će dodati dve nove opcije osim postojećih Retweet i Quote Tweet opcija. Novi dodaci će biti Send by Direct Message i Share Tweet. Retvitovi su deo integralnog Twitter iskustva godinama, i omogućavali su korisnicima da lako dele sadržaj na njihovim nalozima. Skrivanje retvitova iza opcije za deljenje će pomoći Twitter-u da više korisnika koristi sopstveno izražavanje.
Twitter radio na aplikaciji za razmenu poruka, ali je ugasio projekat
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi