Twitter dodaje GIF taster u mobilnu aplikaciju

Društvena mreža trenutno testira poseban taster za novi omiljeni format slika na internetu, koji su određeni korisnici otkrili ove nedelje na zvaničnoj mobilnoj aplikaciji Twitter-a

Korisnici Twitter-a i fanovi GIF-a uskoro će imati razlog za radovanje. Društvena mreža trenutno testira poseban taster za novi omiljeni format slika na internetu koji su određeni korisnici otkrili ove nedelje na zvaničnoj mobilnoj aplikaciji Twitter-a.
Kao što možete videti na fotografiji, oni koji imaju taster mogu ga videti između tastera za regularne fotografije i tastera koji vodi na glasanja na Twitter-u. Fil Perlman je jedan od tih korisnika Twitter-a koji su imali pristup GIF tasteru, barem na kratko. On je podelio screenshot nove funkcije na sajtu TechCrunch, ali je ona ubrzo nestala iz njegove aplikacije.
Ista stvar se dogodila brojnim drugim korisnicima Twitter-a, što znači da društvena mreža tek počinje da testira novu funkciju. Trenutno je samo pitanje vremena kada će novi GIF taster biti objavljen svim korisnicima društvene mreže Twitter.
Twitter će prikazivati korisničke tvitove uz reklame
twitter2.jpg
Izvor: Slashgear

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi