Twitch dodao opciju pozivanja i deljenje ekrana u svoju Curse aplikaciju

Najnovije ažuriranje za Curse donosi uzbudljive izmene za desktop aplikaciju servisa, u koju je Twitch sada dodao funkciju video pozivanja.

Avgusta ove godine Twitch je objavio da je kupio Curse – gejming platformu koja korisnicima obezbeđuje pristup preuzimanju igara, modovima, kao i chat aplikaciji preko koje gejmeri međusobno komuniciraju. Curse je praktično Skype za gejmere.Najnovije ažuriranje za Curse donosi uzbudljive izmene za desktop aplikaciju servisa, u koju je Twitch sada dodao funkciju video pozivanja. Ovo znači da pored glasovne komunikacije, koja je dostupna već neko vreme, gejmeri sada mogu da kreiraju i video razgovore u okviru Curse klijenta.Gejmeri će biti u prilici da sa drugima dele video feedove u realnom vremenu, poput onoga što Twitch trenutno radi. Tu je i oipcija privatnog deljenja ekrana, koja omogućava igračima da obeleže partije i dele strategije sa saigračima. Najnovije ažuriranje će Twitchu dati bitnu prednost nad servisima kao što su Discord ili Teamspeak, koji nemaju opciju video pozivanja u ovom trenutku.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi