Transcend objavio svoj prvi NVMe SSD

Transcend je objavio svoj prvi NVMe SSD, koji nosi oznaku MTE850. U pitanju je PCIe Gen3 x4 M.2 SSD, koji koristi 3D NAND MLC flash memoriju.

Transcend je objavio svoj prvi NVMe SSD, koji nosi oznaku MTE850. U pitanju je PCIe Gen3 x4 M.2 SSD, koji koristi 3D NAND MLC flash memoriju, a Transcend ističe da SSD pored brzog transfera podataka nudi i pouzdanost.Transcend MTE850 M.2 SSD koristi PCIe Gen3 x4 interfejs, što znači da se četiri linije koriste za simultani prijem i slanje podataka, što rezultira performansama do 2500 MB/s za čitanje i do 1100 MB/s za upis podataka. NVMe 1.2 je standardan kontroler interfejs, dizaniran kako bi odgovorio potrebama poslovanja i klijentskih aplikacija koje koriste PCI Express-bazirane SSD-ove.Transcend će objaviti tri modela, kapaciteta 128 GB, 256 GB i 512 GB. SSD-ovi će koristiti Micronov MLC NAND i Silicon Motion SM2260 kontroler.Izvor: Guru3D

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi