Toshiba predstavlja nove multimedija laptopove Satellite P serije

Toshiba najavljuje nove laptop računare serije Satellite P sa dijagonalom ekrana 15,6 inča: P50-C i P50t-C i P50D-C – namenjene zahtevnim korisnicima

Toshiba najavljuje nove laptop računare serije Satellite P sa dijagonalom ekrana 15,6 inča: P50-C i P50t-C i P50D-C – namenjene zahtevnim korisnicima za komfornu zabavu i produktivan rad. Uz skup funkcionalnosti namenjenih zaljubljenicima u multimediju, korisnici novih modela dobiće sve što im je potrebno za igranje grafički zahtevnih igara, gledanje najnovijih filmova ili paralelan sinhroni rad sa raznim aplikacijama, poručuju iz ove kompanije.
Satellite P serija stiže u novoj šasiji od brušenog aluminijuma satenski zlatne nijanse. Dizajn je 15%  tanji od modela iz 2014. godine, bez obzira na unapređen i osnažen skup funkcionalnosti i karakteristika unutar računara. Sve modele odlikuje završna obrada uzdužno brušene teksture, kao i moderna, pločasta tastatura sa pozadinskim osvetljenjem.
SatelliteP50C_FullProd_beauty_01_Apr15_1.jpg
Satellite P50-C i model P50t-C sa ekranom osetljivim na dodir opremljeni su procesorima do 5. generacije Intel CoreTM i7. Uz snažne procesore, oba modela takođe imaju i NVIDIA GeForce GTX 950M grafiku sa 4GB DDR3 VRAM memorije za brze i glatke performanse bez obzira na postavljen zadatak. Satellite P50D-C ima AMD A10 APU procesore i AMD RadeonTM R6 grafiku.
Satellite P50-C serija se isporučuje sa unapred instaliranim Windows 8.1 operativnim sistemom, ali će po dostupnosti nadogradnje biti besplatno nadgoradiv na Windows 10 . Projektovani za sve prednosti koje donosi Windows 10, svi modeli u seriji imaju i dual mikrofone za bolje iskustvo u radu sa uslugom Cortana  koja podržava komande glasom, i taster za brzi pristup usluzi na tastaturi.
Satellite P50t-C ima Ultra HD 4K (3840 x 2160) ekran osetljiv na dodir dijagonale 15,6 inča, ekran je dovoljno veliki za potpuno udubljivanje u sadržaj a da pri tom ne smanjuje prenosivost, dok sa 282 piksela po inču (ppi) korisnici vide svaki detalj. IGZO tehnologija ekrana poboljšava trajanje baterije, rad dodirom i širinu uglova gledanja. 
Predstavljeni novi Toshiba Satellite L50-C i L70-C laptopovi
Scene iz realnog života su još realističnije i uverljivije zahvaljujući ChromaTune kalibraciji na svakom pojedinačnom Ultra HD modelu; kalibracija obezbeđuje živopisne boje tako da sve na ekranu izgleda onako kako i jeste užvo. Svaki Ultra HD model takođe dolazi sa unapred instaliranim softverom „ChromaTune™ for Toshiba“, pa korisnici mogu da izaberu najbolju šemu boja za sadržaj koji gledaju ili softverske aplikacije koje koriste. Ozvučenje je podešeno tehnologijom DTS Sound, uz premijum klasu harman kardon zvučnika.
Satellite P50-C i P50t-C su dostupni u kombinaciji sa ultrabrzim SSD diskom zajedno sa HDD do 2TB ili SSHD uređajem. Povezivanje sa eksternim medijima je lako sa tri USB 3.0 priključka od kojih jedan ima Sleep-and-Charge funkcionalnost, tehnologijom bežičnog prikazivanja slike, HDMI priključkom koji omogućuje reprodukciju u rezoluciji 4K i 2-u-1 Bridge Media priključkom za kartice i podškom sa SD UHS-I standard. Korisnici mogu da pune svoje druge uređaje dok im je laptop u režimu mirovanja, dele digitalne sadržaje na svojim TV uređajima, ili preuzimaju velike multimedijske datoteka za kratko vreme. Brzina striminga i pregledanja internet sadržaja su impresivne zahvaljujući podršci za ultra-brzi Wi-Fi.
Satellite P serija će u u Srbiji biti dostupna tokom jula 2015.
Izvor: Toshiba
Sve informacije vezane za Toshiba kompaniju, možete pogledati na Toshiba stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi