Tim Kuk najavljuje sjajne iPad tablete

Direktor kompanije Apple Tim Kuk poručio je da će uskoro najaviti uzbudljive stvari vezane za iPad tablete kao i da je optimističan u vezi toga kuda će se stvari kretati

Tržište tablet uređaja u poslednjih nekoliko godina je u padu, a samim tim u padu su bile i isporuke Apple-ovih iPad tableta ali i drugih velikih kompanija. I Strategy Analytics u svom izveštaju poručuje da su isporuke tableta u prethodnom tromesečju u padu u odnosu na prethodnu godinu. Na primer, isporuke Apple-ovih iPad tableta su opale sa 16,1 milion primeraka koliko je bilo u četvrtom tromesečju 2015. godine na 13,1 milion iz četvrtog tromesečja 2016. godine.
Dobra vest je da Apple na svaki način želi da promeni ovo. Direktor kompanije Apple Tim Kuk poručio je da će uskoro najaviti uzbudljive stvari vezane za iPad tablete kao i da je optimističan u vezi toga kuda će se stvari kretati.
 Za sada nismo sigurni o kakvim uzbudljivim stvarima priča jer nije želeo da otkrije više detalja, ali poslednje što se moglo čuti je da Apple planira tri nova iPad tableta – 9,7-inčni iPad koji bi imao nešto nižu cenu, 10,5-inčni iPad i nadograđeni model 12,9-inčnog iPad Pro tableta. Poboljšanja očekuju i sledeću generaciju Apple Pencil olovke.
Apple planira tri nova iPad tableta za 2017. godinu
Izvor: Macrumors

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi