The Pirate Bay pokazuje znake oporavka

Dve nedelje kasnije, zvanični domen The Pirate Bay konačno počinje da pokazuje znake života, iako se na njemu trenutno samo vijori piratska zastava.

Serveri The Pirate Bay sajta su zaplenjeni u raciji 9. decembra i od tada je ovaj popularni torent sajt offline. Zabeleženi su brojni i razni pokušaju reinkarnacije, ali je ovaj sajt sve do juče ostao potpuno offline.
Sada, dve nedelje kasnije, zvanični domen The Pirate Bay konačno počinje da pokazuje znake života. Na ThePirateBay.se domenu se trenutno samo vijori piratska zastava, ali je i to bilo dovoljno da se mnogi korisnici ponadaju da će uskoro doći do potpunog povratka sajta. Kasnije je Pirate Bay dodao sat na sajt koji je počeo da prikazuje koliko je vremena prošlo od kako je napravljena racija.
Zanimljivo, izvor sajta pokazuje da mu je domaćin Isohunt-ov Open Bay sajt. The Open Bay inicijativa je inače program koji olakšava svakome da pokrene kopiju svog zloglasnog piratskog sajta. Međutim, Isohunt je odgovorio na sve ovo tvrdeći da nema nikakve veze sa navodnim povratkom The Pirate Bay-a, poručivši da su oni jednostavno uključili video zapis sa njihovog domena.
Izvor: Torrentfreak

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi