The Pirate Bay odbrojava deset dana do povratka

Sajt je sada ažuriran, i umesto da se vijori piratska zastava, sada je vraćen poznati dizajn. Naravno, trenutno ne mogu da se pretražuju torenti.

Čuveni torent sajt The Pirate Bay pokazao je do sada najveće znake oporavka. I do sada se činilo da postoje velike šanse da se The Pirate Bay vrati, iako je proteklo mnogo vremena od kako je sajt srušen, ali su ovo ipak najdirektnije poruke u tom smeru. Nedavno smo imali nagoveštaje da će sajt doživeti svoj povratak sa sve porukom ” I’ll Be Back”, a od početka ove godine sajt odbrojava dane do kraja januara. Međutim, sajt je sada ažuriran, i umesto da se vijori piratska zastava, sada je vraćen poznati dizajn. Naravno, trenutno ne mogu da se pretražuju torenti, ali je jasno na čega nam ukazuju iz admin tima ovog popularnog sajta. Odbrojavanje i dalje ide do 1. februara, pa je sada gotovo izvesno da će to i biti datum povratka The Pirate Bay-a.
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi