The Elder Scrolls VI nije u razvoju

Da li Bethesda radi na novom The Elder Scrolls VI naslovu? Kratak i jednostavan odgovor bi bio ne, iako su gejmeri iz nekog razloga bili ubeđeni da je igra u razvoju.

Da li Bethesda radi na novom The Elder Scrolls VI naslovu? Kratak i jednostavan odgovor bi bio ne, iako su gejmeri iz nekog razloga bili ubeđeni da je igra u razvoju. To se toliko raširilo da je Pit Hajns iz tima Bethesda morao da potvrdi da igra zaista nije u razvoju, ne želevši nijednog trenutka da obmanjuje gejmere.
Još u avgustu je Pit Hajns poručio da šesti nastavak nije u razvoju ali su gejmeri i pojedini izveštaji tvrdili da je njegova tadašnja izjava “kod” za poručivanje svima da je igra u razvoju, u tom trenutku u pre-alpha fazi. Hajns je ovih dana morao da ponovi kako igra nije u razvoju poručivši da baš niko ne radi na njoj.
U junu je tokom E3 događaja Tod Hauard direktor Bethesda studija rekao da je The Elder Scrolls VI nešto o čemu mogu da pričaju, ali nije želeo da daje više komentara pa je tako naveo gejmere na pogrešne zaključke. Nakon ove izjave Pita Hajnsa, igračima je jasno da će morati da sačekaju više godina na novi nastavak, ako ga bude.
Objavljen još jedan trejler za Call of Duty: Infinite Warfare
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi