Telenor pustio u rad sedam novih baznih stanica u Beogradu

Telenor je pustio u rad sedam novih baznih stanica u Beogradu. Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala

Telenor je pustio u rad sedam novih baznih stanica u Beogradu. Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala u industrijskoj zoni na Batajničkom putu, na Zvezdari, na Makiškoj strani Ade Ciganlije, u centru Surčina, delu obilaznice kod Surčina i u naselju Ledine u kom su postavljena dva predajnika. Komunikacija korisnika na ovim mestima će biti još lakša, brža i sigurnija, a cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva, poručuje kompanija Telenor.
Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara. Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora.
Izvor: Telenor

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi