Telenor: Besplatan mobilni internet za Fejsbuk za pripejd korisnike

Besplatan internet za korišćenje Fejsbuka u trajanju od šest meseci očekuje sve one koji postanu Telenorovi pripejd korisnici do 31. maja ove godine.

Besplatan internet za korišćenje Fejsbuka u trajanju od šest meseci očekuje sve one koji postanu Telenorovi pripejd korisnici do 31. maja ove godine. Na taj način, odmah po aktiviranju kartice, korisnik dobija mogućnost da besplatno  komunicira s prijateljima, prati aktuelna dešavanja i aktivnosti prijatelja i saradnika na toj društvenoj mreži.
Takođe, prilikom aktiviranja kartice i prve dopune korisnik ima mogućnost da aktivira promo dodatak „Dodaj sve“, a na sledećih pet dopuna od 200 i više dinara može da ga  aktivira pet puta. Promo dodatak „Dodaj sve“ pruža 3000 minuta u Telenor mreži, 3000 SMS poruka ka svim mrežama i 100 megabajta interneta koje može da iskoristi u roku od sedam dana od aktivacije.
Na taj način pripejd korisnici dobijaju mogućnost da iskoriste sve prednosti Pametne mreže, a jedna od njih je brzi mobilni internet, kao i da na bezbedan način koriste Fejsbuk servis uz potpunu kontrolu troškova.
Izvor: Telenor

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi