Taclim VR patike su novi VR kontroler

Dobre vesti su da je tokom CES 2017 sajma kompanija čije je ime Cerevo prikazala Taclim kontroler, koji je kao što možete videti na fotografiji - par patika.

Na tržištu već imamo brojne kontrolere virtuelne realnosti, a neki od njih vam omogućavaju da koristite ruke u igrama. Ovi kontroleri bi takođe trebali da vam pomognu da se lakše krećete kroz svet, iako nismo sasvim sigurni da li su realistični toliko jer bi mnogi želeli više da hodaju nego da prosto pritiskaju tastere. Dobre vesti su da je tokom CES 2017 sajma kompanija čije je ime Cerevo prikazala Taclim kontroler, koji je kao što možete videti na fotografiji – par patika.
U osnovi ovi kontroleri su dizajnirani za vaše stopalo, pa kako budete pokretali noge i vaše virtuelne noge će se pokretati. To bi trebalo da bude prilično korisno za hodanje ili kretanje u igri, pa čak i za izvođenje udaraca u borilačkim igrama ili ples. Za sada je ovo interesantan kontroler, ali je “začkoljica” u tome da se na pokretanju očekuje cena od 1000 do 1500 dolara.
Globalna isporuka VR uređaja će imati spor rast tokom 2017
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi